Spør oss
Vi har fra tid til annen en god del brukte, verkstedkontrollerte elektronikkprodukter, så du kan god gjøre et godt funn her!
Disse har vi ikke utstilt i butikk, og det samme gjelder produkter som: Antenner, strømforsyninger, kabel, plugger, monteringsmateriell for varmepumper, antennemaster og braketter, solcelleanlegg, persienner, rullgardiner, markiser, etc.

Terrasse- og vanlige vindusmarkiser

· Ekstremt god kvalitet på stoff og konstruksjon
· Velg mellom manuell eller elektrisk betjening
· Full vind-/sol-automatikk er også tilgjengelig
· Stort utvalg i farger


Se også: Royal Solskjerming AS

Singer symaskiner

Vi har forskjellige modeller fra kr 1799,-

 Vær
Vi har godt utvalg i værstasjoner og digitale termometer. Denne har trådløs overføring fra utedel til innedel og display også på utedelen. Viser temperaturer, månefaser, værprognose, etc. og koster kr.299,-
Strømforsyninger.
Vi har godt utvalg i strømforsyninger (også kalt eleminator, strømadapter, powersupply)i de fleste varianter av spenning (V), strømstyrke (A) og effekt (W). De fleste leveres også med mange forskjellige plugger. Ta kontakt for å sjekke om vi har noe som dekker ditt behov.

Vi har en del elektronikkprodukter som ikke er så vanlig i lignende butikker, så som strømforsyninger, spesialbatterier, trådløs ringklokker, invertere (12V DC til 230V AC), overvåkningskamera, sirener.
Lettvint trådløs ringeklokke fra Kønig.
Rekkevidde max 50m, enkel å montere; bare å skru fast bryteren ved døra og sette inne-delen i en hvilken som helst stikkontakt inne, så er den klar til bruk.
Vi har flere typer trådløse ringeklokker.
Priser fra kr.149,-

Vi selger nå ut rester av flagg, vimpler og flaggstenger. Ta kontakt for nærmere informasjon !!


Åpningstider:

Tirsdag - fredag
kl. 9-16

Mandag og lørdag stengt, men ring da gjerne mobil
918 09 918
918 09 919